5/5  via

Gemiddeld  5/5 via

Klantenservice | contact

Voordelen & Veiligheid

Branches

Hoe werkt het?

Terraskoeling pakketten

Onderdelen & accessoires

Klantenservice

Advies? Bel 085 1301586

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.

Watervernevelaar terras online bestellen

Tijdens de warme dagen is het lekker om de zon op te zoeken. Er wordt vaker gekozen om buiten de deur te eten en te drinken. En dit samen zorgt ervoor dat mensen weer regelmatig het terras opzoeken. Als horecaondernemer is het daarom belangrijk dat jij tijdens deze dagen jouw terras goed voor elkaar hebt. Waar andere horecagelegenheden gebruik maken van parasols is het tijd om innovatief na te denken. Een opvallend terras trekt sneller bezoekers. De watervernevelaar terras van iMist combineert innovatief met efficiëntie.

Jouw terras zal niet alleen meer opvallen maar ook aangenamer zijn. Er zijn vier verschillende types watervernevelaar terras. Het grote verschil zit in de capaciteit waar het systeem over beschikt. De lichtste versie kan namelijk tot 30 vierkante meter verkoelen terwijl de zwaarste versie 150 vierkante meter kan verkoelen. Ben je benieuwd welke variant het beste bij jouw terras past. Vraag dan een offerte aan en wij sturen binnen 24uur een voorstel.

Hoe werkt de nevelsproeier van iMist?

Er zijn diverse voordelen die jouw terras aantrekkelijker maken. Zo kan de watervenevelaar terras tot wel 7 graden extra verkoeling bieden. Je kunt dit gemakkelijk zelf instellen. Een ander voordeel is dat iedere terrasverkoeler eenvoudig is te installeren en te monteren. De plug en play methode zorgt ervoor dat iedereen het apparaat zelf kan aansluiten.

In 8 simpele stappen kun jij jouw watervernevelaar terras aan het werk hebben. Mocht je extra zekerheid willen dan is er de installatievideo die jou van duidelijk instructies voorziet. Ook zijn de kwalitatieve nevelpunten een groot voordeel. Deze zorgen er namelijk voor dat het water toevoer vanuit de iMist wordt gesepareerd. Hierdoor hebben de mensen op het terras geen last van het water. Het zorgt er namelijk voor dat de lucht gekoeld wordt maar er gebeurd niks met het eten of drinken.

Bedien gemakkelijk de iMist met je smartphone

Het bedienen van de watervernevelaar terras is zeer eenvoudig. Met behulp van een app kun jij het apparaat afstellen op diverse standen. Deze app is zowel te downloaden in de App Store als Google Play. De standen werken als volgt:

  1. Non-stop Spraying

Deze naam verklapt de werking. Als je de watervernevelaar terras instelt op deze stand zal het apparaat non-stop sprayen. Het zorgt ervoor dat de temperatuur flink omlaaggaat. Het enige nadeel is dat deze stand het meeste water verbruikt.

  1. Customer Simple Mode

Via de Customer Simple Mode kun jij instellen op welke dagen de iMist moet sprayen en hoelang.

Met een paar drukken op jouw smartphone heb jij de iMist voor de hele week ingesteld!

  1. Customer Advanced Mode

De derde optie is geavanceerd. Het verschil ten opzichte van de Simple Mode is dat je bij deze optie ook pauzes kunt instellen. Hierdoor kun jij precies bepalen wanneer het apparaat in werking moet zijn en wanneer het een pauze neemt.

Voor vragen of meer informatie kun je ons altijd benaderen via de telefoon en de mail. Wij zullen zo snel mogelijk antwoord geven!

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.