5/5  via

Gemiddeld  5/5 via

Klantenservice | contact

Voordelen & Veiligheid

Branches

Hoe werkt het?

Terraskoeling pakketten

Onderdelen & accessoires

Klantenservice

Advies? Bel 085 1301586

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.

Watervernevelaar kopen

De watervernevelaar is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en is geschikt voor verschillende doeleinden. Er zijn waternevelaars die extreem kleine neveldruppeltjes bij hoge druk geven tot watervernevelaars die mist bij zeer lage druk geven. Welke vernevelaar je nodig hebt is afhankelijk van het doel waarvoor je hem wilt gebruiken. Een watervernevelaar kan worden ingezet voor onder andere het neerslaan van stof, voor luchtbevochtiging of verkoeling van diverse ruimten, voor de koeling en het goed houden van versproducten of voor de verkoeling van een terras. Voor de verkoeling van alle denkbare soorten terrassen is de watervernevelaar van iMist zeer geschikt.

De watervernevelaar van iMist

iMist biedt een divers aanbod aan watervernevelaars die onder andere geschikt zijn voor de verkoeling van een terras. Wij bieden verschillende typen watervernevelaars aan waardoor deze ook geschikt zijn voor verschillende typen terrassen in diverse groottes. Geen terras is te groot voor de iMist. Voor een klein privé terras is het iMist type 1/9 geschikt welke beschikt over 9 nevelpunten voor zo’n 7 strekkende meters terraskoeling. Voor een terras tot 150m2 is iMist type 4/39 geschikt welke over wel 39 nevelpunten beschikt. De watervernevelaar van iMist kan tijdens een warme zomermiddag tot wel 7 graden verkoeling bieden op ieder soort terras. Het systeem is eenvoudig te monteren, te installeren en te bedienen door middel van een handige app. Naast dat de vernevelaar jou en je gasten verkoeling biedt, zorgt de nevel er ook voor dat insecten op afstand blijven. Dit is een bijkomend voordeel van dit ontzettend fijne systeem. De waterfilters in het systeem zijn KIWA gecertificeerd en voldoen aan de strengste eisen voor wat betreft legionella preventie.

De iMist watervernevelaar bestellen

Op i-Mist.nl kun je terecht voor het bestellen van verschillende iMist waternevelaars en verschillende onderdelen om de watervernevelaar uit te breiden. Voor het plaatsen van een bestelling is het mogelijk om eerst een offerte bij ons op te vragen. Wil je een iMist die speciaal is samengesteld voor jouw terras, dan is dat ook mogelijk. Stuur ons minimaal 4 foto’s vanuit verschillende hoeken van het terras en een schets van de oppervlakte met afmetingen van het terras en wij maken graag een offerte op maat voor je. Bestellen kan eenvoudig online en betalen kan met behulp van diverse betaalmethoden. Voor vragen of hulp kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij gaan bij iMist voor 100% volle klanttevredenheid en helpen onze klanten dan ook graag bij het plaatsen van een bestelling of het beantwoorden van vragen. Bekijk het aanbod online en plaats je bestelling online.

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.