5/5  via

Gemiddeld  5/5 via

Klantenservice | contact

Voordelen & Veiligheid

Branches

Hoe werkt het?

Terraskoeling pakketten

Onderdelen & accessoires

Klantenservice

Advies? Bel 085 1301586

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.

Watervernevelaar bestellen bij iMist

De watervernevelaar is een systeem dat water in de vorm van nevel verspreid. Een watervernevelaar kan verschillende functies hebben. Zo is deze enorm geschikt om te zorgen voor verkoeling op een warme zomerse dag. In de zomer kunnen de temperaturen ontzettend hoog oplopen en op een warme dag doen we niets liever dan genieten van een drankje of een hapje op het terras. Om ervoor te zorgen dat het tijdens het heetst van de dag wel uit te houden blijft op het terras, is een watervernevelaar de ideale oplossing. Op i-Mist.nl kun je terecht voor verschillende soorten watervernevelaars die geschikt zijn als terraskoelers. Deze vernevelaars zorgen ervoor dat gasten kunnen genieten van een aangenaam koel terras op een warme zomermiddag of -avond.

De voordelen en werking van een iMist watervernevelaar

De iMist watervernevelaar komt in vier verschillende varianten. De kleinste variant is voorzien van 9 nevelpunten en geschikt voor het verkoelen van een privé of ander klein terras tot ongeveer 30m2. De grootste variant is een watervernevelaar voorzien van 39 nevelpunten en geschikt voor een terras tot ongeveer 150m2. De iMist zorgt voor verkoeling op ieder soort terras. De temperatuur kan dankzij de iMist tot wel 7 graden schelen met de omgevingstemperatuur. Naast verkoeling zorgt de iMist er ook voor dat de meeste insecten uit de buurt zullen blijven, wat ook erg prettig is op een terras. De waterfilters in het systeem zijn natuurlijk KIWA gecertificeerd en voldoen aan de strengste eisen voor wat betreft legionella preventie.

De iMist is ontzettend handig te monteren en te installeren. Er is een water- en stroomaansluiting nodig en dat is genoeg. Het systeem bestaat uit de iMist en buizen. Via de iMist wordt water toegevoerd naar in de buizen. De buizen beschikken over kleine vernevelaars welke het water in hele kleine waterdeeltjes omzetten. De waterdeeltjes die vervolgens naar buiten worden geblazen zorgen voor verkoeling. Wanneer de iMist is aangesloten zorgt deze binnen enkele seconden al voor verkoeling. Een ander groot voordeel is dat de iMist ontzettend makkelijk te bedienen is dankzij de handige mobiele app!

 

De iMist bestellen of een offerte aanvragen

Verschillende typen van de iMist of onderdelen voor de iMist bestel je eenvoudig online op i-Mist.nl Het aanbod wordt op de website overzichtelijk weergegeven. Plaats je bestelling en betaal deze met behulp van een veilige betaalmethode. De bestelling wordt zo snel mogelijk geleverd. Klanttevredenheid is voor ons ontzettend belangrijk, iMist heeft haar klanten hoog in het vaandel staan. Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling of heb je een vraag, neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder. Wil je precies weten welke watervenevelaar bij jouw terras past, dan kun je ook een offerte aanvragen via de website. Wanneer je een offerte aanvraagt sturen wij je binnen 24 uur een voorstel waarna je jouw iMist kunt bestellen.

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.