5/5  via

Gemiddeld  5/5 via

Klantenservice | contact

Voordelen & Veiligheid

Branches

Hoe werkt het?

Terraskoeling pakketten

Onderdelen & accessoires

Klantenservice

Advies? Bel 085 1301586

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.

Water vernevelaar online bestellen

Tijdens de warme dagen van het jaar is wat verkoeling zeker geen overbodige luxe. Airco’s en ventilatoren worden vaak gezien als goede oplossing. Maar het grote nadeel is dat zowel airco’s als ventilatoren weinig verschil maken onder een terras, veel energie verbruiken en dus niet goed zijn voor het milieu. De iMist is de verkoelende oplossing die op een milieuvriendelijke manier verkoeling biedt. Deze water vernevelaars zijn een éénmalige aankoop die jarenlang meegaan. Het is een moderne oplossing voor iedereen die op het terras of in de tuin wil genieten van de zon. De vernevelaar voor de tuin biedt dan ook de perfecte uitkomst voor het terras en de tuin. Met een vernevelaar voor de tuin kun jij zomers heerlijk genieten van de zomer, zonder dat het te warm is.

De water vernevelaar is makkelijk om aan te sluiten met een paar simpele stappen:

Het aansluiten van de water vernevelaar voor de tuin

#1 Monteren

Het monteren van de water vernevelaar vergt de meeste energie. Het is belangrijk dat je eens goed gaat nadenken over de plek waar jij je iMist geïnstalleerd wilt hebben. De eerste stap is dan ook het monteren van de RVS pijp op de plek waar je graag wilt beginnen.

#2 Verbinden

Vanaf de eerste RVS pijp ga jij het buizensysteem verder uitbreiden. Met behulp van buisconnectors en montagebeugels zijn de RVS pijpen gemakkelijk om te monteren. Je hoeft zelf alleen maar te zorgen voor een accuboormachine en schroeven. De lengte die de water vernevelaar aan kan ligt aan het model waar je over beschikt.

Er zijn vier water vernevelaar modellen. Type 1 is geschikt voor personen met een klein, privé terras. Deze mist ventilator kan tot 30 vierkante meter terras verkoelen. Het RVS buizensysteem is voor dit model ongeveer 7 meter en kan 9 nevelpunten aan.

Type 2 is een sterker model en kan tot wel 60 vierkante meter terras/tuin verkoelen. Het model kan 15 meter aan en beschikt over 19 nevelpunten. Zeer geschikt dus voor mensen met een grotere tuin of terras.

Het één na sterkste model is Type 3. Deze staat gerand voor 100 vierkante meter terras en kan tot 22 meter RVS buizen verstrekken. De water vernevelaar beschikt over 29 nevelpunten die al geschikt zijn voor kleine horecagelegenheden.

Last but not least is er het Type 4 model. Dit model is de sterkste in zijn soort en kan tot 150 vierkante meter terras/tuin verkoelen. Het RVS buizensysteem kun je uitbreiden naar 30 meter en 39 nevelpunten.

#3 Eindkraan

Wanneer jij het RVS buizensysteem hebt gemonteerd moet je de eindkraan op de laatste RVS pijp plaatsen. Deze gebruik je namelijk als je het water wilt verversen of eruit wilt laten in de wintertijd.

#4 Aansluiten

In het pakket is een buizenconnector en hogedrukslang meegeleverd die in deze stap wordt aangesloten. In stap 1 is het beginstuk van het RVS systeem gemonteerd. Op deze plek moet de buizenconnector worden verbonden met de hogedrukslang. Wanneer dit is gebeurd is de montage gereed.

#5 Hogedrukslang

De andere kant van hogedrukslang sluit je linksachter aan op de water vernevelaar.

#6 Waterfilter

In deze stap heb jij de twee blauwe waterslangen nodig. Druk de open kant in de openingen van het waterfilter.

#7 Waterslang

Stap 7 is geen complexe stap. Sluit de waterslang aan op de rechterachterzijde van de water vernevelaar. De andere aansluiting sluit je aan op de kraan.

#8 Nozzles

Draai de meegeleverd nozzles in de water vernevelaar en draai de eindkraan op. Hierdoor het alles even goed doorspoelen. Na ongeveer 30 seconden is de water vernevelaar klaar voor gebruik.

Goede service & kwaliteit bij i-mist.nl

Een kwalitatieve water vernevelaar voor de tuin is zeer belangrijk. Het water dat uit de nozzles gaat komt namelijk in contact met de mensen. Daarom is het essentieel dat het water schoon is en 100% veilig. Wij van iMist begrijpen dit als geen ander en hebben daarom beschikken wij over het KIWA certificaat. Dit houdt in dat onze waterfilters voldoen aan alle eisen. Met de vernevelaar voor de tuin kun jij zomers dan ook op een gezonde en verantwoordelijke manier genieten van de zomer!

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.