5/5  via

Gemiddeld  5/5 via

Klantenservice | contact

Voordelen & Veiligheid

Branches

Hoe werkt het?

Terraskoeling pakketten

Onderdelen & accessoires

Klantenservice

Advies? Bel 085 1301586

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.

Vernevelingssysteem bij i-Mist.nl

De zomer is in zicht, wie verheugt zich daar nou niet op? De dagen worden langer, de temperaturen gaan omhoog en de zon zal weer volop gaan schijnen. De warmte en zonnestralen zijn de ideale combinatie voor een heerlijke middag of avond op een terras. Zodra de zon begint te schijnen is het weer heerlijk toeven in de achtertuin of trekken wij Nederlanders er massaal op uit om neer te strijken voor een hapje of drankje op het terras. De zon is natuurlijk heerlijk maar in de felle zon kunnen de temperaturen toch aardig hoog oplopen. De ideale oplossing tijdens een erg warme dag is een vernevelingssysteem van iMist. Het systeem zorgt dankzij de waternevel voor verkoeling op het terras of in de achtertuin. iMist biedt verschillende typen systemen aan waardoor het vernevelingssysteem geschikt is om privé te gebruiken op een klein terras maar ook kan worden gebruik voor een groot terras dat tot een horecagelegenheid behoort. Wanneer je vandaag nog een iMist vernevelingssysteem bestelt, ben je ervan verzekerd dat je in de zomer kunt genieten van een heerlijk koel terras.

Een ideaal vernevelingssysteem voor ieder terras

Het iMist vernevelingssysteem biedt de oplossing voor een aangenaam en koel terras. De terraskoeler kan ervoor zorgen dat het op het terras wel 7 graden koeler is dan de omgevingstemperatuur. Een bijkomend voordeel is dat het systeem ook insecten weghoudt van het terras. Het systeem werkt eenvoudig en is ook gemakkelijk te installeren door het plug & play principe. Het enige wat nodig is zijn een water- en stroomaansluiting. De RVS buizen van het systeem kunnen overal op het terras worden gemonteerd waarna de iMist op de waterkraan kan worden aangesloten. Binnen slechts een paar seconden kunnen de gasten op het terras al van aan aangename verkoeling genieten. De iMist is ten slotte te bedienen met een handige en gebruiksvriendelijke app.

Advies en een offerte op maat

Het vernevelingssysteem van iMist is beschikbaar in verschillende typen. Dit zorgt ervoor dat het systeem geschikt is voor elk soort terras, van klein privéterras tot groot horeca terras. Wil je weten welk vernevelingssysteem het meest geschikt is voor jouw terras, dan kun je bij ons een offerte aanvragen voor een speciaal samengestelde iMist. Je kunt ons via de website 4 foto’s toesturen vanuit verschillende hoeken van het terras. Daarnaast dien je ons een schets van de oppervlakte van het terras inclusief afmetingen toe te sturen en wij maken een offerte voor je. Heb je andere vragen, dan kun je hierover gerust contact met ons opnemen en wij staan je graag te woord.

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.