5/5  via

Gemiddeld  5/5 via

Klantenservice | contact

Voordelen & Veiligheid

Branches

Hoe werkt het?

Terraskoeling pakketten

Onderdelen & accessoires

Klantenservice

Advies? Bel 085 1301586

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.

Bestel jouw ventilator nevel gemakkelijk online op i-Mist.nl

De beste manier om van het weer te genieten is natuurlijk op het terras. Maar wanneer de temperaturen dusdanig oplopen dat het broeierig wordt en het niet meer prettig is, biedt de ventilator nevel van iMist de perfecte oplossing. Deze ventilator kan terrassen namelijk al snel tot wel 7 graden verkoeling bieden.

Er zijn vier verschillende varianten van de ventilator nevel van iMist. Het verschil in de varianten zit hem in de capaciteit waarover ieder systeem beschikt. De capaciteit verschilt van een ventilator die ca. 30m2 terras kan verkoelen tot aan een ventilator die ca. 150 m2 terras verkoelt.
Het grote voordeel van de ventilator nevel is dus dat deze verkrijgbaar is in verschillende afmetingen. Maar daarnaast zorgt de verkoelende nevel van de iMist er ook voor dat vervelende insecten wegblijven van het terras. De minuscule waterdeeltjes verstoten namelijk de insecten waardoor ze op zoek gaan naar een ander plekje. Op deze manier kun je dus heerlijk en ongestoord genieten van jouw verkoelde terras!

Er zijn vele soorten tuin vernevelaars maar de iMist tuin vernevelaar staat bekend om de goede kwaliteit. Zo zijn de iMist systemen uitgerust met gecertificeerde waterfilter van KIWA. Bij veel andere vernevelaars is het systeem direct aangesloten op de kraan. De iMist functioneert als tussenstation en regelt de besturing van de iMist. Daarnaast gaat het water eerst door de gecertificeerde waterfilters waardoor legionella wordt voorkomen.

 

De ventilator nevel monteren en installeren

Bij iMist zijn we gespecialiseerd in koelingssystemen en zorgen we voor het totaalpakket. We vinden het erg belangrijk dat je zonder al te veel gedoe kunt genieten van een heerlijk verkoeld terras. Daarom hebben wij onze iMist systemen voorzien van een plug & play principe. Hierdoor is zowel de installatie als de montage eenvoudig te realiseren. Wanneer je niet helemaal zeker bent of iets niet vertrouwd, dan kun je altijd nog even onze installatievideo bekijken. In deze video wordt in 8 simpele stappen uitgelegd wat er moet gebeuren en welke materialen hiervoor nodig zijn.

Mochten er zich dan alsnog problemen voordoen of je komt ergens niet uit, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Ons team van deskundigen staat altijd voor u klaar!

Bedien eenvoudig met je smartphone

Het leuke aan het iMist systeem is dat je deze heel eenvoudig vanuit je luie stoel kunt bedienen. Met behulp van een mobiele app kun je het namelijk afstellen op diverse standen. Het systeem is voorzien van de volgende standen:

  1. Non-stop spraying
    Eigenlijk zegt de naam al genoeg. Wanneer je deze stand instelt zal de ventilator nevel non-stop sprayen. Het zorgt voor een snelle temperatuurdaling, maar het zorgt er natuurlijk ook voor dat hierbij het meeste water wordt verbruikt.
  2. Customer Simple Mode
    Via deze stand kun je precies instellen op welke dagen de iMist zijn werk moet doen en hoelang dit dan moet zijn. Zo stel je eenvoudig jouw iMist in voor de hele week!
  3. Customer Advanced Mode
    De derde stand is geavanceerd. Met deze stand kun je namelijk ook nog kiezen om pauzes in te stellen tussen het sprayen door. Hierdoor kun je precies bepalen wanneer de iMist zijn werk moet doen en wanneer het een pauze neemt.

Benieuwd welke ventilator nevel het meest geschikt is voor jouw terras? Vraag dan een offerte aan en je ontvangt binnen 24 uur een voorstel op maat!

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.