5/5  via

Gemiddeld  5/5 via

Klantenservice | contact

Voordelen & Veiligheid

Branches

Hoe werkt het?

Terraskoeling pakketten

Onderdelen & accessoires

Klantenservice

Advies? Bel 085 1301586

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.

Ventilator met waterdamp op het terras

Wanneer de temperaturen stijgen trekken we er massaal op uit. Veel mensen kiezen ervoor om onder het genot van een fris drankje te genieten op het terras. Als horecaondernemer is het erg belangrijk dat jouw terras op deze warme dagen tip top in orde is. Om het lekker verkoelend te houden, biedt een ventilator met waterdamp van iMist de perfecte oplossing. Door de vele voordelen is de ventilator met watersproeier dan ook zeer gewild.

De ventilator met watersproeier is voor geen te terras te klein, je kunt het systeem uitbreiden precies zoals jij dat wilt; van een klein privé terras in je achtertuin tot een groot horecaterras in het centrum. De ventilator met watersproeier kan de temperatuur met tot maar liefst 7 graden laten dalen op jouw terras. Door deze verkoelende nevel blijven de meeste insecten weg van het terras, op die manier geniet je zonder vervelende insecten van een heerlijk verkoelend terras! Wacht niet langer en bestel vandaag nog een ventilator met watersproeier!

Hoe werkt de ventilator met watersproeier?

Via de iMist wordt er water toegevoerd in de buizen. Deze buizen zijn voorzien van hele kleine vernevelaars die ervoor zorgen dat het water wordt omgezet in minuscule waterdeeltjes. Deze waterdeeltjes zijn zó klein, dat wanneer ze naar buiten worden geblazen de mensen onder de ventilator niet nat worden. Het enige wat de mensen zullen ervaren door de ventilator met watersproeier is de lagere temperatuur, waardoor het zeer aangenaam is.

De montage en de installatie van het iMist systeem werkt doormiddel van een plug en play principe eenvoudig. Naast dat je – natuurlijk – de iMist nodig hebt, dien je alleen nog te beschikken over een water- en stroomaansluiting. Nadat het buizensysteem is geïnstalleerd, hoeft de ventilator met waterdamp alleen nog maar aangesloten te worden aan een waterkraan. Je doet dan nog even de stekker in het stopcontact en voilà; je kunt genieten van een heerlijk verkoeld terras. Lees hier hoe je eenvoudig met een mobiele app de ventilator bedient. Wacht niet langer en bestel de ventilator met watersproeier vandaag nog in onze webshop!

Advies en een offerte op maat

Er zijn vier verschillende varianten van de ventilator met waterdamp. De iMist type 1/9 is voorzien van 9 nevelpunten, deze is geschikt voor het verkoelen van een terras tot ongeveer 30 m2. De iMist type 2/19 is voorzien van 19 nevelpunten en is geschikt voor het verkoelen van een terras tot ongeveer 60 m2. Het derde type – de iMist 3/29 – is voorzien van 29 nevelpunten en kan een terras tot ongeveer 100 m2 verkoelen. Tot slot is er nog de iMist 4/39. Deze is voorzien van 39 nevelpunten en is geschikt voor het verkoelen van een terras tot ongeveer 150 m2.

Benieuwd welke ventilator met watersproeier het meest geschikt is voor jouw terras? Vraag dan een offerte aan op maat. Binnen 24 uur sturen wij een voorstel terug!

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.