5/5  via

Gemiddeld  5/5 via

Klantenservice | contact

Voordelen & Veiligheid

Branches

Hoe werkt het?

Terraskoeling pakketten

Onderdelen & accessoires

Klantenservice

Advies? Bel 085 1301586

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.

Een heerlijk verkoeld terras in de zomer?

Terrasverkoeling / terras vernevelaar

We genieten graag in de tuin, op ons terras, van het fijne zomerweer. Door een kleine investering te doen kan jij ook tijdens de meest warme dagen van het jaar genieten van een heerlijke temperatuur in de tuin met de tuin vernevelaar van iMist. Of je nu geniet van jouw terras onder een overkapping, veranda of zonnescherm, de iMist zorgt ervoor dat jij geniet van een aangename temperatuur op jouw terras.

Onze klanten

Tot 10 graden koelen en insecten weren op jouw terras?

Het iMist terraskoeling en vernevelingsysteem is de oplossing voor elk terras in de horeca of thuis, retail en veestallen.

Bekijk hier alle voordelen

Tuin vernevelaar voor een aangenaam klimaat in de tuin

Wanneer je investeert in iMist weet je zeker dat je verzekerd bent van een aantal erg prettige voordelen. Uiteraard geniet je van een heerlijke terrasverkoeling dat het terras wel tot 7 graden koelt, maar er zitten meer voordelen verbonden aan de tuin vernevelaar van iMist. Wanneer je de tuin vernevelaar op jouw terras installeert zul je merken dat het systeem een anti-insectenwerking heeft. Je hoeft de muggen, vliegen en wespen dus niet constant met een vliegenmepper te lijf te gaan.

Een heerlijke geurbeleving in eigen tuin

Aan het horeca terras vernevelsysteem van iMist kan gemakkelijk een vloeistof met een geur worden gekoppeld. Doordat de vloeistof wordt aangezogen zal er zich een heerlijke geur over het terras verspreiden. Wat dacht je van een heerlijke frisse groene geur? Je waant je midden in de bossen! Een goede geurbeleving kan bijdragen aan meer tevreden klanten en daardoor ook meer omzet.

Eenvoudig te bedienen en te installeren

Ons systeem is gemakkelijk zelf te installeren met onze uitgebreide videohandleiding, je hebt dus geen installateur nodig. Is alles geïnstalleerd? Dan kan het genieten beginnen met je eigen tuin vernevelaar. Na een lange dag in de hitte gewerkt te hebben zet jij na je dienst het koelingssysteem alvast aan. Zo kun jij bij thuiskomst meteen genieten van een heerlijk koele tuin dankzij je eigen iMist installatie.

Online calculeren en
gemakkelijk installeren

Met onze online calculator bereken jij gemakkelijk jouw iMist vernevelsysteem voor op het horeca terras. Ook het installeren van de horeca terras vernevelaar is zo gedaan. Met onze handige installatievideo installeer jij het systeem in een handomdraai, zonder gedoe. Het enige wat je nodig hebt naast de iMist is een installatie voor elektriciteit en water om de iMist zijn werk te kunnen laten doen. Na het installeren van jouw vernevelsysteem hoef je het alleen nog maar in te schakelen en binnen een mum van tijd is jouw terras helemaal klaar om weer een mooie dag te draaien!

Bereken hier de ideale terraskoeling voor jouw terras

Vul de lengte of omtrek van jouw terras in centimeters in en bekijk direct de prijs van het pakket dat past bij jouw (horeca)terras.

Bedien de iMist terraskoeler gemakkelijk met je smartphone

Je kunt lekker onderuit in je stoel blijven zitten want de iMist is gemakkelijk te bedienen met de gebruiksvriendelijke app.

On demand of programma’s instellen
Met de app kun je on demand de iMist inschakelen maar het is ook mogelijk om zelf je programma’s te maken zodat de iMist middels een zelf gekozen interval aan en uit gaat. Met de app heb je dus volledige controle over de iMist. Hoe handig is dat?

Voor IOS en Android
De app is te downloaden voor je iPhone, Samsung of andere Android smartphones.

Online je eigen vernevelsysteem bestellen

Of je nu gaat voor een vernevelsysteem in de parasol of voor een uitgebreider vernevelsysteem, genieten zal je zeker. Bestel daarom nu snel en eenvoudig je eigen iMist Tuin vernevelaar voor in de tuin. Zo kun jij snel genieten van een aangenaam klimaat en voel je je helemaal thuis!
Heb je vragen? Dan staan wij je uiteraard graag te woord!

De voordelen en de veiligheid van het iMist koelverneveling systeem

Onze waterfilters zijn KIWA gecertificeerd

Onze waterfilters zijn KIWA gecertificeerd en voldoen dus aan de hoogste eisen als het gaat om legionella preventie.

Tot 10 graden extra verkoeling op je terras

Geniet van een heerlijk koel terras op die warme zomermiddagen en -avonden. iMist kan je terras extra verkoeling bieden met tot wel 10 graden wanneer jij dat wilt.

Terraskoeling voor elk formaat (horeca) terras

Geen terras is te groot voor iMist. Van een klein privé terras tot een groot horeca terras, je kunt het I-Mist terraskoeling systeem uitbreiden zoals jij dat wilt.

Geniet van de eenvoudige plug & play installatie en montage

De montage en installatie is eenvoudig. Het plug & play principe van I-Mist maakt het mogelijk om jouw terras gemakkelijk te voorzien van een terraskoeling systeem.

Houdt de meeste insecten weg van je terras

De verkoelende nevel van iMist houdt de meeste insecten weg van je terras. Zo geniet je niet alleen van een koel terras maar heb je ook geen last van vervelende insecten.