5/5  via

Gemiddeld  5/5 via

Klantenservice | contact

Voordelen & Veiligheid

Branches

Hoe werkt het?

Terraskoeling pakketten

Onderdelen & accessoires

Klantenservice

Advies? Bel 085 1301586

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.

Goede terraskoeling voor een koel terras | iMist.nl

De beste manier om te genieten van het warme weer is natuurlijk op het terras. Maar de warme temperaturen kunnen ook zorgen voor een broeierige lucht. Met de terraskoeling van iMist regel jij de terrastemperatuur zelf. Het nevelsysteem zorgt voor een aangename sfeer waardoor iedereen op het terras kan genieten van het warme weer. De kleine waterdruppeltjes houden de lucht namelijk vochtig waardoor er geen hete, drukkende lucht ontstaat op het terras.

Het grote voordeel van de waterdruppeltjes is dat ze de broeierige lucht tegengaan. Zo kun je zelfs op de warmste tijden van de dag genieten op het terras zonder dat het te warm wordt. De verkoelende druppels zorgen ervoor dat jij aangenaam kan zitten en niet begint te zweten. Let er wel op dat jij je alsnog goed insmeert met zonnebrand. De terraskoeling zorgt namelijk wel voor een verkoelende aangename sfeer maar de UV straling blijft hetzelfde. Op deze manier kun je lekker bijkleuren.

 

Terraskoeling is geschikt voor iedere terras grootte

Naast het grote voordeel dat de terraskoeling te koop is in diverse maten zijn er ook andere factoren die jouw voordeel bieden. Zo kan de terraskoeling tot wel 7 graden verkoeling bieden. Hierdoor kun je zelfs tijdens de warmste zomerdagen buiten genieten op het terras. De verkoelende nevel zorgt er ook voor dat veel insecten niet op jouw terras komen. De kleine waterdruppeltjes verstoten namelijk insecten waardoor ze op zoek gaan naar een andere plek. Hierdoor voorkom je onaangename insecten en kun je ongestoord genieten.

Wanneer je aan het genieten bent op je terras wil je natuurlijk niet de hele tijd in de benen moeten om jouw terrastemperatuur te regelen. De terraskoeling van iMist kun je daarom zelf makkelijk instellen met behulp van je smartphone. Zak onderuit in je stoel met een hapje en een drankje en regelen gemakkelijk de temperatuur met de handig app. De terraskoeling is op diverse manieren in te stellen. Zo kun je het nevelsysteem instellen op bepaalde tijden maar ook handmatig bedienen. Je kunt via de app zelf programma’s maken die ervoor zorgen dat de terraskoeling zelf begint met koelen. De app is voor iedere smartphone beschikbaar.

Eenvoudige installeren en direct genieten

De terraskoelingen zijn, zoals al gezegd, in diverse maten beschikbaar. Van kleine privé terrasjes tot grote horecaterrassen, bij iMist ben jij aan het juiste adres. De terrasverkoeling kan worden besteld in vier diverse pakketten. Het verschil zit in het aantal nevelpunten die de waterdruppeltjes creëren. Met één pakket kun jij jouw terras tot wel 150 vierkante meter verkoelen.

Wij van iMist zijn gespecialiseerd in koelingssystemen en zorgen voor het totaalpakket. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij van je terraskoeling kunt genieten zonder te veel gedoe. Onze terraskoelingen zijn daarom voorzien van het plug & play systeem. Hierdoor is het aansluiten van de terraskoeling kinderspel. Mocht je toch problemen of belemmeringen krijgen dan kun je altijd contact opnemen met één van onze deskundigen. Wij zijn per email te bereiken en zijn jou graag van dienst.

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.