5/5  via

Gemiddeld  5/5 via

Klantenservice | contact

Voordelen & Veiligheid

Branches

Hoe werkt het?

Terraskoeling pakketten

Onderdelen & accessoires

Klantenservice

Advies? Bel 085 1301586

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.

Terraskoeler voor een aangenaam terras

Tijdens de warme zomerdagen zoeken mensen graag het terras op. Toch is het niet relaxed om lang in de brandende zon te zitten. Maar hoe is dit op te lossen? Een parasol neemt namelijk alle zon weg waardoor je in de schaduw zit en een waaier is voornamelijk geschikt voor indoor. Kortom de terraskoeler van iMist is de ideale oplossing. De terraskoeler kan namelijk niet alleen snel het terras verkoelen maar ook grote gedeeltes.

Het systeem werkt als volgt. Via de iMist wordt er water in de buizen toegevoerd. In de buizen bevinden zich kleine vernevelaars die ervoor zorgen dat het water wordt omgezet in minuscule waterdeeltjes. Deze waterdeeltjes worden naar buiten geblazen en zorgen voor een verkoelend effect. Het grote voordeel is dat de waterdeeltjes erg klein zijn. Hierdoor worden de mensen onder de terraskoeler niet nat. Je merkt alleen dat de waterdeeltjes zorgen voor verfrissing.

Kan ik de terraskoeler zelf aansluiten?

Dit is een vraag die onze experts vaak te horen krijgen. Wij van iMist hebben het systeem zo gemaakt dat het door iedereen eenvoudig kan worden aangesloten. Zowel de installatie als de montage is gemakkelijk te realiseren. Het belangrijkste is dat je eerst voor je zelf een goede indeling maakt van hoe jij het systeem geplaatst wilt hebben. Daarna is het een kwestie van monteren en aansluiten.

Mocht je het toch niet helemaal vertrouwen of wil jij extra zeker zijn. Dan is het altijd mogelijk om onze installatievideo te bekijken. Hierin wordt de terraskoeler van iMist in 8 stappen aangesloten. Per stap wordt er uitgelegd wat er moet gebeuren en welke materialen je hiervoor nodig hebt. Let ook goed op bij stap 7 dat je de slangen op de juiste manieren aansluit. Bekijk de installatievideo van iMist.

Snel advies & een offerte op maat

Er zijn diverse terraskoeler systemen verdeelt in vier categorieën. De iMist type 1 is de lichtste versie onder de terraskoelers. Met 9 nevelpunten is de vernevelaar capabel om een terras van 30 vierkante meter te verkoelen. Type 2 heeft 10 nevelpunten meer en is daarmee in staat om het dubbele aantal vierkante meter te verkoelen. Voor het grotere werk moet je een type 3 of type 4 terraskoeler hebben.

Deze terraskoelers zijn voornamelijk geschikt voor horecagelegenheden. Met deze systemen kan er namelijk 100 tot 150 vierkante meter verkoeld worden. Ben jij benieuwd welke terraskoeler het meest geschikt is voor jouw terras? Vraag dan eenvoudig een offerte aan op maat. Binnen 24uur sturen wij een op maat gemaakt voorstel terug.

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.