5/5  via

Gemiddeld  5/5 via

Klantenservice | contact

Voordelen & Veiligheid

Branches

Hoe werkt het?

Terraskoeling pakketten

Onderdelen & accessoires

Klantenservice

Advies? Bel 085 1301586

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.

Terraskoeler kopen voor optimale temperatuur

Geniet zelfs tijdens de warmste zomerdagen van de zon met behulp van de terraskoeler van iMist. Onze terraskoeler systemen zijn zowel te gebruiken voor particulieren als bedrijven. Er zijn namelijk diverse pakketten die verschillen in grootte. Heb jij thuis een klein tot middelmatig terras die jij graag wilt verkoelen? Dan is zijn de 150/9 en 150/19 pakketten zeer geschikt voor jou! Deze terraskoelers zijn voorzien van verschillende nozzles die ervoor zorgen dat jouw terras lekker koel blijft tijdens de heetste dagen.

Voor het grotere geschut ben je ook aan het juiste adres. De pakketten 200/29 en 200/39 zijn uiterst geschikt voor grotere terrassen zoals bij horecagelegenheden en sportverenigingen. Deze terraskoelers hebben meer power. Ze zorgen ervoor dat zelfs de grootste terrassen een aangename temperatuur blijven houden tijdens de zomer. Hierdoor kunnen mensen verkoeling opzoeken en genieten van wat eten of drinken zonder bezweet te raken.

Diverse voordelen van de terraskoelers van iMist

De terraskoeler verspreidt kleine waterdruppeltjes over je terras die een verkoelende werking hebben. Doordat de waterdeeltjes enorm klein merk je geen nattigheid maar merk je alleen de temperatuurdaling. Dit maakt de terraskoeler ook zeer efficiënt voor horeca terrassen. Het bijkomende voordeel is dat de terraskoelers niet alleen verkoelen maar ook zorgen dat de insecten wegblijven. Insecten hebben namelijk een hekel aan het nevel waardoor mensen ongestoord kunnen genieten van de zon, het eten en het drinken.

Het aanbrengen van de watervernevelaars is eenvoudig. De plug en play methode zorgt ervoor dat jij de terraskoeler precies naar wenst kunt aanbrengen. De meegeleverde RVS buizen kunnen met behulp van de bevestigingsbeugels professioneel worden bevestigd. De terraskoeler heeft daarom naast zijn effectiviteit ook een chique uitstraling.

Er zijn twee essentieel factoren die moeten worden meegenomen bij het monteren van de terraskoeler. Het is veel gemakkelijk als het systeem dicht in de buurt van een kraan en stopcontact zit. Water en elektriciteit zijn namelijk noodzakelijk om het apparaat te later werken.

 

Bedien de terraskoeler gemakkelijk met de app

De terraskoelers van iMist kunnen eenvoudig worden bedient doormiddel van de app. Hierdoor kun jij vanuit de stoel gemakkelijk de terrastemperatuur regelen. De gebruiksvriendelijke app maakt het mogelijk om de watervernevelaar zowel in te stellen als zelf te bedienen. Hierdoor heb jij volledige controle over de iMist. De app is voor alle smartphone geschikt en is te vinden in de App Store en Google Play.

Naast de pakketten is het ook mogelijk om losse onderdelen te bestellen. Hierdoor kun jij gemakkelijk jouw terraskoeler uitbreiden of vervangen op de punten waar dit nodig is. Door af en toe de nozzles te vervangen zorg je ervoor dat het water vers en schoon blijft. Heb jij interesse in één van onze terraskoelers of ben jij benieuwd wat de beste manier is voor jouw terras? Neem dan snel en gemakkelijk contact op met onze deskundige. Per email kun je ons direct benaderen en wij zorgen ervoor dat je snel op de hoogte bent!

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.