5/5  via

Gemiddeld  5/5 via

Klantenservice | contact

Voordelen & Veiligheid

Branches

Hoe werkt het?

Terraskoeling pakketten

Onderdelen & accessoires

Klantenservice

Advies? Bel 085 1301586

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.

Terras vernevelaar kopen bij i-Mist.nl

De terras vernevelaar van i-Mist.nl zorgt voor verkoeling tijdens de warmere dagen. Bij de productie van het watersysteem is er veel zorg uitgegaan naar de gebruiksvriendelijkheid. Wij van iMist vinden het namelijk belangrijk dat iedereen met de terras vernevelaar overweg moet kunnen. Niet voor niets is de koeler dan ook in acht simpele stappen te monteren en in te stellen. Heb jij last van de hitte tijdens de warme zomers? Dan is vernevelaar voor het terras hetgeen waar jij naar op zoek bent! Het enigste punt dat aandacht vergt is waar je de sproeiers precies wilt hebben zitten. Als eerste moet je bekijken wat de oppervlakte is van uw terras. De iMist is namelijk in vier verschillende groottes verkrijgbaar die variëren in capaciteit. Ons lichtste model is geschikt voor een knus terras van circa 30 vierkante meter terwijl ons zwaarste model maar liefst 150 vierkante meter terras kan verkoelen. Welke vernevelaar voor het terras jij ook zoekt, bij iMist ben je aan het juiste adres.

Het verschil zit hem vooral in het aantal nevelpunten dat is aangesloten op de terras vernevelaar. Dit begint namelijk bij 9 nevelpunten en loopt per model met 10 nevelpunten op. De waterdamp die uit de nevelpunten van de terras vernevelaar komt is ideaal aangezien het verkoelend werkt maar het niet te vochtig wordt. Hierdoor gaat de temperatuur omlaag maar worden de mensen op het terras niet nat.

Gemakkelijk de terras vernevelaar bedienen

Na het installeren is de terras koeling gemakkelijk te bedienen. Wij van iMist vinden, zoals al eens gezegd, gebruiksvriendelijkheid zeer belangrijk. Hiermee bedoelen wij niet alleen het monteren en installeren, maar ook het aansturen. Met behulp van jouw smartphone kun jij de iMist eenvoudig aansturen. Via IOS en Android kun je namelijk de app downloaden. Daarna is het een kwestie van even doorlezen en uitproberen. De vernevelaar voor het terras is eenvoudig aan te brengen en brengt de hele zomer verkoeling. De terras vernevelaar wordt ook wel een tuin vernevelaar genoemd, omdat deze verkoeling biedt op diverse plekken in de tuin.

De app beschikt namelijk over drie diverse standen. Non-stop mode, simpele mode en geavanceerde mode. De non-stop mode zegt het eigenlijk zelf al. De terras vernevelaar sprayt non-stop, deze stand is zeer geschikt tijdens de warmste dagen van het jaar. De simpele mode wordt over het algemeen vaak toegepast wanneer mensen van tevoren al weten wanneer ze op het terras gaan zitten. De geavanceerde mode is zeer geschikt voor mensen die hun terras graag de gehele dag door verkoelt willen hebben.

De voordelen van een nevelsproeier op jouw terras

De iMist is verkrijgbaar in verschillende typen, dit maakt hem zowel geschikt voor een klein terras in jouw achtertuin of een groot horeca terras waar vele gasten van de verkoeling die het systeem biedt kunnen genieten. De iMist maakt het mogelijk om te kunnen genieten van een heerlijk koel terras, ook tijdens de warmste zomerdagen. Een groot voordeel is dat de montage en installatie van de iMist heel erg eenvoudig is. De nevelsproeier is in enkele ogenblikken aangesloten en werkt eenvoudig en comfortabel dankzij bediening met behulp van een smartphone en de app. Naast het feit dat de iMist zorgt voor verkoeling, heeft deze nog een andere functie. De nevel zorgt ervoor dat de meeste insecten wegblijven van het terras. Zo genieten jij en je gasten van een heerlijke zomerdag zonder dat het té warm wordt en er vervelende insecten in de buurt zijn. Een win-win situatie! Wacht niet langer en bestel jouw vernevelaar voor de tuin vandaag nog bij iMist!

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.