5/5  via

Gemiddeld  5/5 via

Klantenservice | contact

Voordelen & Veiligheid

Branches

Hoe werkt het?

Terraskoeling pakketten

Onderdelen & accessoires

Klantenservice

Advies? Bel 085 1301586

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.

Terras vernevelaar kopen voor horeca

De terras vernevelaar is een zeer opkomende trend in de horecasector. Alle café, restaurant en kroeg eigenaren hebben er vaak mee te maken, warmte. Tijdens de warme dagen willen mensen graag op het terras zitten en genieten van de zon. Eén van de nadelen is dan dat het al gauw te warm kan worden. Veel eigenaren kiezen er daarom voor om parasols uit te klappen.

Het grote nadeel hiervan is dat je alle zon als ware ‘kwijt’ bent. Je gasten zitten in de schaduw en zullen wellicht een andere plek opzoeken. Waar de ene vol op wil genieten van de zon wil de andere graag verkoeling. De ideale oplossing is dan ook de terras vernevelaar van i-Mist.nl! De terras vernevelaar sproeit namelijk minikleine waterdruppeltjes over het terras waardoor het terras koel aanvoelt. Hierdoor kunnen je gasten optimaal genieten van de zon zonder dat het te warm wordt.

Verwen je gasten met de terras vernevelaar van i-Mist

Veel horeca ondernemers weten het niet maar een terras koeler kan tot wel 7 graden verkoeling bieden wanneer jij dat wilt. Door de diverse groottes van het i-Mist systeem is er altijd een i-Mist die geschikt is voor jouw terras. Zo kan de iMist 200/39 tot wel 150 vierkante meter terras verkoelen. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om je terras koeler uit te breiden. De terras vernevelaar van i-Mist zorgt niet alleen voor een verkoelend effect, ontspannen sfeer en een frisse lucht. Het koelingssysteem houdt ook nog eens insecten op afstand. Ideaal voor horeca gelegenheden die eten serveren.

Het installeren van de terras vernevelaar op jouw horeca terras stelt weinig voor. Het belangrijkste is het juist plaatsen van het RVS systeem. De buizen waar het water uitkomt kunnen namelijk op diverse manieren worden geplaatst. Vooraf zou je even moeten kijken waar je precies de sproeikoppen (nozzles) geplaatst zou willen hebben. Daarna is het een kwestie van aansluiten. Er zijn twee aansluitmogelijkheden, rechts achter moet de waterslang en links achter de hogedrukslang.

Terraskoeling bestellen en bedienen

Zoals al eerder vermeld kun je het i-Mist systeem in diverse groottes aanschaffen. Bekijk dus welke i-Mist voldoet aan jouw eisen en bestel. De terras vernevelaar is zeer praktisch aangezien het goed is voor de bloemen en planten. Daarnaast verbruikt de terras vernevelaar weinig water en elektriciteit waardoor de aanschaf van de terraskoeling de enige kostenpost is. Het bijkomende voordeel van de terras vernevelaar is dat het systeem zeer gebruiksvriendelijk is.

Wanneer er gasten op het terras komen kun je snel via je smartphone de terras vernevelaar bedienen. De app is zowel in de App Store als in Google Play te vinden. Via de app kun je de terraskoeling op drie verschillende standen instellen. Voor continu sproeien gebruik je de nonstop spraying modus. De Simple mode is geschikt om de dagen in te stellen en de Advanced mode kan worden gebruikt om het apparaat per minuut af te stellen.

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.