5/5  via

Gemiddeld  5/5 via

Klantenservice | contact

Voordelen & Veiligheid

Branches

Hoe werkt het?

Terraskoeling pakketten

Onderdelen & accessoires

Klantenservice

Advies? Bel 085 1301586

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.

Nevelsproeier voor een koel terras

Er zijn verschillende soorten nevelsproeiers, welke geschikt zijn voor diverse doeleinden. De ene nevelsproeier is geschikt voor het neerslaan van stof en de andere voor het verkoelen of het bevochtigen van een binnenruimte. Er zijn ook nevelsproeiers geschikt om versproducten in een winkel mee te koelen en dan zijn er nog nevelsproeiers voor het verkoelen van een buitenterras. De nevelsproeier van iMist is onder andere geschikt voor het verkoelen van terras. Het is de uitkomst om een terras ook tijdens de heetste momenten van de dag aantrekkelijk te maken voor jezelf of voor jouw gasten. Het systeem van iMist is op verschillende manieren uit te breiden waardoor de nevelsproeier zowel geschikt is voor op een privéterras als voor op een groot horeca terras. Het systeem kan de temperatuur tot wel 7 graden laten dalen op het terras. Naast dat het systeem voor verkoeling zorgt houdt het ook nog eens de meeste insecten weg op het terras!

Hoe werkt de nevelsproeier van iMist?

De nevelsproeier van iMist is de oplossing voor een warme zomerse dag op het terras. Het systeem bestaat uit de iMist en buizen. Via de iMist wordt water toegevoerd in de buizen. De buizen zijn voorzien van kleine vernevelaars. Deze vernevelaars zorgen ervoor dat het water uit de buizen in minuscule waterdeeltjes wordt omgezet. Deze waterdeeltjes blazen naar buiten en zorgen voor verkoeling. Omdat ze zo klein zijn zal dit er niet voor zorgen dat mensen onder de sproeier nat worden. Het iMist systeem kan eenvoudig worden geïnstalleerd met behulp van een plug en play principe. Je hoeft naast het systeem alleen nog te beschikken over een water- en stroomaansluiting. De iMist moet worden aangesloten op een waterkraan, de stekker stop je in het stopcontact en het systeem werk en zal zorgen voor verkoeling. De iMist is eenvoudig te bedienen met de mobiele app.

De nevelsproeier bestellen

Op i-Mist.nl kun je terecht voor het bestellen van diverse soorten nevelsproeiers. Wij bieden 4 varianten van de nevelsproeier iMist aan. Type 1/9 is voorzien van 9 nevelpunten, deze is geschikt voor het verkoelen van een klein terras tot ongeveer 30 m2. Type 2/19 is voorzien van 19 nevelpunten en is geschikt voor het verkoelen van een wat groter terras tot ongeveer 60 m2. Het derde type – iMist 3/29 – is voorzien van 29 nevelpunten en kan een terras tot ongeveer 100 m2 verkoelen. Als laatste is er nog de iMist 4/39. Deze nevelsproeier is voorzien van 39 nevelpunten en is geschikt voor het verkoelen van een terras tot wel 150 m2. Wil je weten welke nevelsproeier geschikt is voor jouw terras? Vraag dan bij ons een offerte aan. Wij sturen je binnen 24 uur een voorstel. Daarna kun je ervoor kiezen om een bestelling te plaatsen. Bestellen is eenvoudig en snel. De bestelling kun je betalen met behulp van verschillende veilige betaalmethoden. Voor vragen of meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij gaan bij iMist voor 100% volle tevredenheid!

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.