5/5  via

Gemiddeld  5/5 via

Klantenservice | contact

Voordelen & Veiligheid

Branches

Hoe werkt het?

Terraskoeling pakketten

Onderdelen & accessoires

Klantenservice

Advies? Bel 085 1301586

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.

Nevelsproeier terras

Tijdens de warme zomermaanden, is een nevelsproeier de ideale koele oplossing voor op ieder terras. De zon trekt een hoop mensen naar het terras toe. In de middag kunnen de temperaturen echter hoog oplopen en is de warmte niet voor iedereen meer aangenaam. Jij kunt zorgen voor meer aangename temperaturen voor jouw gasten door ze wat verkoeling te bieden. Verkoeling bied je met behulp van een nevelsproeier die zorgt voor een heerlijk en koel terras ook tijdens de warme zomermiddagen en -avonden. Een nevelsproeier of terrasverkoeler kan ervoor zorgen dat de temperatuur op een terras met wel een aantal graden kan zakken en daar is helemaal niet veel voor nodig. De nevelspoeler kan eenvoudig worden aangesloten wanneer je beschikt over een water- en stroomaansluiting. Een kleine moeite en een grote gunst voor jouw terrasbezoekers. De nevelsproeier voor het terras kan eenvoudig worden aangebracht en is voor verschillende terrasafmetingen te gebruiken. Wacht niet langer en vraag vandaag nog meer informatie aan over de nevelsproeier voor het terras.

Het iMist terraskoeling systeem

Bij iMist ben je aan het juiste adres voor het kopen van een terraskoeling systeem. Wij bieden nevelsproeiers voor alle soorten terrassen. Ons aanbod bestaat uit verschillende typen terraskoelers waarvan de kleinste koeler geschikt is voor een terras van 30m2 en de grootste voor een terras van wel 150m2. Ben je op zoek naar een nevelsysteem voor jouw terras dan kun je een offerte aanvragen. Wij zorgen voor een advies op maat voor jouw terras. De nevelsproeier voor het terras van iMist werkt gemakkelijk en is eco vriendelijk. De iMist koeler beschikt over een buizensysteem dat om het terras wordt gemonteerd. Daarna kan de iMist worden aangesloten aan een waterkraan en moet de stekker in een stopcontact worden geplaatst. Binnen een aantal seconden geniet je al van een heerlijk koel terras. De iMist kan worden bediend met de smartphone. De iMist kan snel in- en uit worden geschakeld en daarnaast is het ook mogelijk om een programma in te stellen zodat deze in of uit wordt geschakeld op de door jou gekozen moment. Door het unieke nevelsysteem worden er kleine hoeveelheden water in de lucht verspreidt, zodat jij en jouw gasten niet nat worden. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een nevelsproeier voor het terras in onze webshop!

De voordelen van een nevelsproeier op jouw terras

De iMist is verkrijgbaar in verschillende typen, dit maakt hem zowel geschikt voor een klein terras in jouw achtertuin of een groot horeca terras waar vele gasten van de verkoeling die het systeem biedt kunnen genieten. De iMist maakt het mogelijk om te kunnen genieten van een heerlijk koel terras, ook tijdens de warmste zomerdagen. Een groot voordeel is dat de montage en installatie van de iMist heel erg eenvoudig is. De nevelsproeier is in enkele ogenblikken aangesloten en werkt eenvoudig en comfortabel dankzij bediening met behulp van een smartphone en de app. Naast het feit dat de iMist zorgt voor verkoeling, heeft deze nog een andere functie. De nevel zorgt ervoor dat de meeste insecten wegblijven van het terras. Zo genieten jij en je gasten van een heerlijke zomerdag zonder dat het té warm wordt en er vervelende insecten in de buurt zijn. Een win-win situatie!

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.