5/5  via

Gemiddeld  5/5 via

Klantenservice | contact

Voordelen & Veiligheid

Branches

Hoe werkt het?

Terraskoeling pakketten

Onderdelen & accessoires

Klantenservice

Advies? Bel 085 1301586

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.

Mist ventilator

Een mist ventilator beschikt over een vernevelfunctie die ultra fijne mist verspreid. Er zijn verschillende soorten mist ventilatoren. Een kleine mist ventilator is bijvoorbeeld geschikt om binnenshuis te gebruiken. Hiermee creëer je thuis het perfecte klimaat. De ventilator biedt verkoeling door fijne mist te verspreiden, daarnaast kan deze ook zorgen voor luchtbevochtiging in droge ruimtes. Er zijn echter ook mist ventilatoren geschikt om buitenshuis te gebruiken. De mist ventilator die buiten gebruikt kan worden, kan zorgen voor verkoeling tijdens een warme dag. Een terras is de ideale plek voor het plaatsen van een mist ventilator. Tijdens warme zomerdagen kunnen de temperaturen op een terras hoog oplopen, een mist ventilator geschikt voor een terras biedt in dat geval uitkomst. De mist ventilator van iMist is zeer geschikt als terraskoeling voor elk formaat terras.

Terraskoeling met iMist

De iMist terraskoeling is een ideaal systeem dat zorgt voor een koel en aangenaam terras. Deze mist ventilator kan een heel terras verkoelen, in tegenstelling tot een kleine mist ventilator geschikt voor ruimtes binnenshuis. iMist biedt diverse soorten formaten terraskoelers voor ieder formaat terras, van privé terras tot groot horeca terras. Het systeem is eenvoudig te monteren en te installeren. Wanneer deze eenmaal werkt zorgt de iMist ervoor dat het overal op het terras tot wel 7 graden koeler is ten opzichte van de omgevingstemperatuur, maar dat is niet alles. Het vernevelings- en verkoelingssysteem zorgt er ook voor dat insecten wegblijven van het terras. Met iMist laat je jouw gasten optimaal genieten tijdens de warme zomerdagen op het terras. Je bestelt de iMist terraskoeling eenvoudig en snel online. Ook is het mogelijk om een offerte bij ons aan te vragen. Heb je hulp nodig of wil je meer informatie, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij de aankoop van jouw iMist terraskoeling.

Hoe werkt de mist ventilator van iMist?

Het terraskoeling systeem van iMist werkt ontzettend eenvoudig. Naast dat je de iMist nodig hebt, heb je enkel nog een wateraansluiting en stroomaansluiting nodig. Het buizensysteem kan gemakkelijk om het terras worden geïnstalleerd, waarna de iMist kan worden aangesloten aan een waterkraan. Stop de stekker in het stopcontact en binnen slechts enkele seconden zal je terras al verkoeld worden. Het systeem kan geheel met een handige app worden bediend die je op je smartphone installeert. Dankzij de bediening met de app hoef jij je stoel niet uit om ervoor te zorgen dat je terras wordt verkoeld. Met de app kan de iMist on demand worden ingeschakeld. Ook kan er een programma worden gemaakt zodat de iMist middels een zelf gekozen interval aan en uitgaat. Je hebt op comfortabele wijze de volledige controle over het verkoelingssysteem.

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.