5/5  via

Gemiddeld  5/5 via

Klantenservice | contact

Voordelen & Veiligheid

Branches

Hoe werkt het?

Terraskoeling pakketten

Onderdelen & accessoires

Klantenservice

Advies? Bel 085 1301586

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.

Frisse foodproducten of heerlijke geurbeleving?

Koel vernevelaar voor retail

Wil jij het graag koeler hebben in jouw retail zaak maar weet je niet hoe je dit precies aanpakt zonder dat je verse producten uitdrogen? Wij hebben de oplossing voor je! Met het iMist vernevelsysteem zal jouw zaak in de retail heerlijk koel zijn en zal de kwaliteit van de producten bewaart blijven.

Onze klanten

Tot 10 graden koelen en insecten weren in jouw winkel?

Het iMist terraskoeling en vernevelingsysteem is de oplossing voor elk terras in de horeca of thuis, retail en veestallen.

Bekijk hier alle voordelen

Koelen en producten fris houden met iMist

Het koel en vernevelsysteem van iMist zorgt ervoor dat jouw retail zaak heerlijk koel zal blijven tijdens de warme dagen. Wanneer je een airco laat plaatsen kan dit ten koste van de kwaliteit van de producten die jij verkoopt gaan. Wanneer je een iMist systeem geïnstalleerd hebt, zul je van dit probleem geen last hebben. Of je nu een bloemenwinkel of groentewinkel runt, het voedsel dat jij verkoopt zal vers gehouden worden. Let op: voor vlees en vis producten is de iMist helaas niet geschikt, daarvoor is het iMist systeem helaas te vochtig. Nog een fijn voordeel: het systeem zorgt ervoor dat insecten uit de buurt blijven, je hoeft dus niet bang te zijn dat ze op etenswaren af komen

Geurbeleving toevoegen aan de
vernevelaar voor retail

Doordat aan het vernevelsysteem van iMist een vloeistof aangezogen kan worden, kun je ervoor zorgen dat er
een prettige geur verspreid kan worden. Al onze zintuigen werken via onze hersenen, zo is dat ook met geur
waarnemen. Ruiken wordt pas beleefd wanneer geursignalen onze hersenen bereikt hebben. Geuren hebben
dan ook een direct als indirect effect op onze hersenen waarna er stoffen vrijkomen die emoties en gevoel bij
mensen beïnvloeden. Door bijvoorbeeld een geur van koffie te verspreiden in jouw broodjeszaak, zal je ervoor
zorgen dat er ook meer koffie bij de lunch verkocht wordt.

Een bloemengeur zorgt veelal voor een glimlach op ons gezicht, is het belangrijk dat mensen zich prettig
voelen als ze een aankoop gaan doen? Je zou zeggen van wel. Heb jij een beddenspeciaalzaak? Dan is het
belangrijk dat het lekker ruikt, maar ook dat mensen zich prettig in de omgeving voelen. Wanneer iemand zich
prettig voelt, zal diegene eerder overgaan op een aankoop.

Eenvoudig te bedienen en te installeren

Het installeren van het iMist vernevelsysteem voor retail is een fluitje van een cent. Doormiddel van onze duidelijke en prettige installatie video installeer jij zelf het systeem zonder gedoe. Het systeem kan zijn werk namelijk al doen als jij hebt gezorgd voor een installatie voor water en elektriciteit. Na het installeren van het vernevelsysteem voor retail hoef je het alleen nog maar in te schakelen. Simpel toch?

Online calculeren en
gemakkelijk installeren

Met onze online calculator bereken jij gemakkelijk jouw iMist vernevelsysteem voor op het horeca terras. Ook het installeren van de horeca terras vernevelaar is zo gedaan. Met onze handige installatievideo installeer jij het systeem in een handomdraai, zonder gedoe. Het enige wat je nodig hebt naast de iMist is een installatie voor elektriciteit en water om de iMist zijn werk te kunnen laten doen. Na het installeren van jouw vernevelsysteem hoef je het alleen nog maar in te schakelen en binnen een mum van tijd is jouw terras helemaal klaar om weer een mooie dag te draaien!

Bereken hier de ideale terraskoeling voor jouw terras

Vul de lengte of omtrek van jouw terras in centimeters in en bekijk direct de prijs van het pakket dat past bij jouw (horeca)terras.

Bedien de iMist vernevelaar gemakkelijk met je smartphone

Als ondernemer kan jij niet 24 uur per dag op de zaak zijn. Maar wij vinden het wel belangrijk dat jij jouw systeem kan bedienen waar en wanneer jij dat wil. Dat doe je eenvoudig met de bijbehorende app. Wil je de vernevelaar voor retail instellen met een interventie? Ook dat is mogelijk.

On demand of programma’s instellen
Met de app kun je on demand de iMist inschakelen maar het is ook mogelijk om zelf je programma’s te maken zodat de iMist middels een zelf gekozen interval aan en uit gaat. Met de app heb je dus volledige controle over de iMist. Hoe handig is dat?

Voor IOS en Android
De app is te downloaden voor je iPhone, Samsung of andere Android smartphones.

Bestel nu jouw vernevelaar voor retail in onze webshop!

Ben jij net zo enthousiast over de iMist als dat wij zijn? Dat is fijn! Het enige wat je dan hoeft te doen is een calculatie uitvoeren in onze online calculator en het systeem bestellen. Wij zorgen er uiteraard voor dat het zo snel mogelijk jouw kant op komt. Op die manier kun jij er zo snel mogelijk van genieten én jouw klanten natuurlijk ook. Heb je meer informatie nodig of heb je specifieke vragen? Onze specialisten staan graag voor je klaar en doen er alles aan om je zo goed mogelijk tot dienst te zijn.

De voordelen en de veiligheid van het iMist koelverneveling systeem

Onze waterfilters zijn KIWA gecertificeerd

Onze waterfilters zijn KIWA gecertificeerd en voldoen dus aan de hoogste eisen als het gaat om legionella preventie.

Tot 10 graden extra verkoeling op je terras

Geniet van een heerlijk koel terras op die warme zomermiddagen en -avonden. iMist kan je terras extra verkoeling bieden met tot wel 10 graden wanneer jij dat wilt.

Terraskoeling voor elk formaat (horeca) terras

Geen terras is te groot voor iMist. Van een klein privé terras tot een groot horeca terras, je kunt het I-Mist terraskoeling systeem uitbreiden zoals jij dat wilt.

Geniet van de eenvoudige plug & play installatie en montage

De montage en installatie is eenvoudig. Het plug & play principe van I-Mist maakt het mogelijk om jouw terras gemakkelijk te voorzien van een terraskoeling systeem.

Houdt de meeste insecten weg van je terras

De verkoelende nevel van iMist houdt de meeste insecten weg van je terras. Zo geniet je niet alleen van een koel terras maar heb je ook geen last van vervelende insecten.