5/5  via

Gemiddeld  5/5 via

Klantenservice | contact

Voordelen & Veiligheid

Branches

Hoe werkt het?

Terraskoeling pakketten

Onderdelen & accessoires

Klantenservice

Advies? Bel 085 1301586

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.

Gemakkelijk jouw tuin vernevelaar bestellen

Tijdens de warme zomerdag is wat verkoeling bevorderlijk. De tempraturen kunnen ver boven de 30 graden komen. Niet alleen wordt het dan een stuk warmer maar ook een stuk benauwder. Er zijn diverse mogelijkheden die worden gebruikt maar deze zijn niet ideaal. Zo is een ventilator een oplossing die vaak maar een klein deel van het terras verkoeling biedt. Die ideale oplossing om jouw hele terras te verkoelen is de tuin vernevelaar van iMist. Met de tuin vernevelaar van iMist kun jij tot wel 7 graden verkoeling bieden in jouw tuin.

Er zijn vele soorten tuin vernevelaars maar de iMist tuin vernevelaar staat bekend om de goede kwaliteit. Zo zijn de iMist systemen uitgerust met gecertificeerde waterfilter van KIWA. Bij veel andere vernevelaars is het systeem direct aangesloten op de kraan. De iMist functioneert als tussenstation en regelt de besturing van de iMist. Daarnaast gaat het water eerst door de gecertificeerde waterfilters waardoor legionella wordt voorkomen.

 

Stuur gemakkelijk de tuin vernevelaar aan met je smartphone

Zoals net als is genoemd, de iMist functioneert als tussenstation. Hierdoor is het ook mogelijk om jouw vernevelaar op afstand te bedienen. Bij goedkopere varianten is het probleem meestal dat je de vernevelaar aan en uit moet zetten met behulp van de kraan. Er zijn geen tussenopties en je kunt zelf niet gemakkelijk bepalen hoe je de verdeling wilt hebben. De iMist terras vernevelaar maakt heeft een oplossing voor al deze problemen.

Het terraskoeling systeem is namelijk uitgerust met een stroomaansluiting. Met behulp van de gebruiksvriendelijke app is het mogelijk om de iMist vanuit jouw stoel te bedienen. Hierdoor hoef je niet naar de kraan te lopen en kun je genieten van het lekkere warme weer. De handige app beschikt over diverse functies waardoor jij jouw tuin vernevelaar naar wens kunt afstellen.

De app is te downloaden in de Appstore en op Google Play. Bijna iedere smartphone kan connecten met de iMist. Met behulp van de diverse programma’s kun jij jouw interval zelf bepalen. De terras vernevelaar kan via drie verschillende programma’s worden ingesteld:

  1. Nonstop spraying

De nonstop spraying mode spreekt eigenlijk al voor zich. Zoals de naam al verklapt is deze functie zeer handig als je wilt dat jouw tuin vernevelaar nonstop gaat sprayen. Op deze manier koelt jouw terras snel af. Ideaal bij onverwachte warme dagen.

  1. Custom Simple Mode

De Custom Simple Mode is gemakkelijk in te stellen. Je kunt met behulp van dit programma kiezen op welke dagen de iMist moet functioneren en welke tijden.

  1. Custom Advanced Mode

Met de Custom Advanced Mode kun jij naast dagen en tijden ook intervallen instellen. Je bepaalt zelf hoeveel seconden het systeem erover moet doen.

 

iMist beschikbaar voor ieder terras

Is de iMist wel geschikt voor jouw terras? Geen zorgen, wij van i-mist.nl beschikken namelijk over vier diverse iMist systemen. Van een klein privé terras tot een groot horeca terras. Je vindt altijd een iMist die perfect aansluit op de grootte van jouw terras. Benieuwd naar de prijzen? Vraag dan gemakkelijk een offerte aan en zie of het is voor jou is!

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.