5/5  via

Gemiddeld  5/5 via

Klantenservice | contact

Voordelen & Veiligheid

Branches

Hoe werkt het?

Terraskoeling pakketten

Onderdelen & accessoires

Klantenservice

Advies? Bel 085 1301586

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.

Een heerlijk koel terras voor jouw gasten

Horeca terras vernevelaar / terraskoeling

De zomer is een echt horeca seizoen. Gasten genieten van het terras en jij als ondernemer geniet ook van volle terrassen. Wanneer het echt heel warm is zitten jouw gasten het liefst in de schaduw of een verkoelende plek. Helaas heeft niet ieder terras hier de beschikking over. Daardoor kan jij veel potentiële gasten mislopen. Ze willen immers niet in de warmte zitten. Herken je dit probleem en ben je op zoek naar een oplossing om wel alle gasten een comfortabele plek te kunnen bieden op jouw schitterende terras? Dan zit je bij iMist helemaal goed. Door onze horeca terras vernevelaar kan iedereen op het terras genieten van een heerlijk plekje. De vernevelaar van iMist zorgt er namelijk voor dat de temperatuur op het terras stukken koeler wordt.

Onze klanten

Tot 10 graden koelen en insecten weren op jouw terras?

Het iMist terraskoeling en vernevelingsysteem is de oplossing voor elk terras in de horeca of thuis, retail en veestallen.

Bekijk hier alle voordelen

Een horeca terras vernevelaar
op jouw horeca terras

Een horeca terras vernevelaar kan met de stijgende temperaturen echt iets voor jouw horecazaak doen. Deze relatief kleine investering zorgt ervoor dat jij kunt genieten van de grote voordelen die een vernevelaar van iMist met zich mee brengt. Het zorgt voor een heerlijke verkoeling aan de tafels. Daarnaast zal je merken dat op het terras een stuk minder insecten te vinden zijn. Door het horeca terras vernevelsysteem te installeren zorg je ervoor dat insecten verjaagd worden, ze zoeken een andere plek en jouw gasten hebben er geen last van. Deze fijne punten zullen dan ook snel opgemerkt worden door jouw gasten, met als resultaat een goed gevuld terras. Dat zorgt er uiteraard direct voor dat jij meer verkoopt en de omzet van jouw bedrijf zal stijgen. Door een relatief kleine investering kan jij daardoor meer geld in kas krijgen. Blije gasten en een blije ondernemer. Een win-win situatie dus!

Geurbeleving

Aan het horeca terras vernevelsysteem van iMist kan gemakkelijk een vloeistof met een geur worden gekoppeld. Doordat de vloeistof wordt aangezogen zal er zich een heerlijke geur over het terras verspreiden. Wat dacht je van een heerlijke frisse groene geur? Je waant je midden in de bossen! Een goede geurbeleving kan bijdragen aan meer tevreden klanten en daardoor ook meer omzet.

Online calculeren en
gemakkelijk installeren

Met onze online calculator bereken jij gemakkelijk jouw iMist vernevelsysteem voor op het horeca terras. Ook het installeren van de horeca terras vernevelaar is zo gedaan. Met onze handige installatievideo installeer jij het systeem in een handomdraai, zonder gedoe. Het enige wat je nodig hebt naast de iMist is een installatie voor elektriciteit en water om de iMist zijn werk te kunnen laten doen. Na het installeren van jouw vernevelsysteem hoef je het alleen nog maar in te schakelen en binnen een mum van tijd is jouw terras helemaal klaar om weer een mooie dag te draaien!

Bereken hier de ideale terraskoeling voor jouw terras

Vul de lengte of omtrek van jouw terras in centimeters in en bekijk direct de prijs van het pakket dat past bij jouw (horeca)terras.

Bedien de iMist terraskoeler
gemakkelijk met je smartphone

Je kunt lekker onderuit in je stoel blijven zitten want de iMist is gemakkelijk te bedienen met de gebruiksvriendelijke app.

On demand of programma’s instellen
Met de app kun je on demand de iMist inschakelen maar het is ook mogelijk om zelf je programma’s te maken zodat de iMist middels een zelf gekozen interval aan en uit gaat. Met de app heb je dus volledige controle over de iMist. Hoe handig is dat?

Voor IOS en Android
De app is te downloaden voor je iPhone, Samsung of andere Android smartphones.

Bestel de iMist horeca terras vernevelaar vandaag nog!

Ben je helemaal overtuigd van de voordelen van onze horeca terras
vernevelaar? Dan kan de voorpret beginnen! Calculeer nu jouw iMist
vernevelsysteem met onze calculator en bestel jouw iMist systeem
vandaag nog zodat jouw terras helemaal klaar is voor de zomer!

De voordelen en de veiligheid van het iMist koelverneveling systeem

Onze waterfilters zijn KIWA gecertificeerd

Onze waterfilters zijn KIWA gecertificeerd en voldoen dus aan de hoogste eisen als het gaat om legionella preventie.

Tot 10 graden extra verkoeling op je terras

Geniet van een heerlijk koel terras op die warme zomermiddagen en -avonden. iMist kan je terras extra verkoeling bieden met tot wel 10 graden wanneer jij dat wilt.

Terraskoeling voor elk formaat (horeca) terras

Geen terras is te groot voor iMist. Van een klein privé terras tot een groot horeca terras, je kunt het I-Mist terraskoeling systeem uitbreiden zoals jij dat wilt.

Geniet van de eenvoudige plug & play installatie en montage

De montage en installatie is eenvoudig. Het plug & play principe van I-Mist maakt het mogelijk om jouw terras gemakkelijk te voorzien van een terraskoeling systeem.

Houdt de meeste insecten weg van je terras

De verkoelende nevel van iMist houdt de meeste insecten weg van je terras. Zo geniet je niet alleen van een koel terras maar heb je ook geen last van vervelende insecten.