5/5  via

Gemiddeld  5/5 via

Klantenservice | contact

Voordelen & Veiligheid

Branches

Hoe werkt het?

Terraskoeling pakketten

Onderdelen & accessoires

Klantenservice

Advies? Bel 085 1301586

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.

KIWA gecertificeerde waterfilters voor kwaliteit

Het professioneel verspreiden van de nevel wordt de vele mensen onderschat. De kleine waterdruppeltjes kunnen namelijk voor veel narigheid zorgen. Dit is dan ook één van de redenen dat het belangrijk is dat je een kwalitatieve watervernevelaar aanschaft. Het iMist terraskoeling systeem krijgt via de kraan aanvoer van water. Wanneer het water door de slang gaat komt het langs een speciaal ontworpen waterfilter.

Dit waterfilter is zeer belangrijk. Het zorgt er namelijk voor dat er schoon en fris water uit de vernevelaars komt. Wij van iMist vinden het erg belangrijk dat ons outdoor koeling systeem voldoet aan de beste kwaliteitseisen. Dit is dan een belangrijke reden dat wij KIWA gecertificeerd zijn.

Schoon water uit de watervernevelaar

Onze waterfilter beschikken over het keurmerk KIWA. Dit internationale bedrijf is een kwaliteitszorg bedrijf die continu bezig is met het verbeteren van onder andere organisaties en producten. Het bedrijf voert werkzaamheden uit in diverse marktsectoren. Voor iedere sector zet het bedrijf specifieke expertise in. Dat de waterfilters van iMist beschikken over dit keurmerk is dus een goede maar noodzakelijk prestatie.

Zonder dit keurmerk is er een kans aanwezig dat er legionella aanwezig is in het water. Dit is een bacterie die al kan worden veroorzaakt wanneer je de legionella inademt. Het is dus ook van groot belang dat het water voldoet aan de eisen. De nevelpunten van watervernevelaar zorgen er namelijk voor dat het water in de lucht blijft hangen. Hierdoor is de kans zeer groot dat je het bacterie kunt inademen!

Het KIWA certificaat heeft een hoge norm. Niet voor niets zijn er ongeveer 90 aspecten waar naar gekeken wordt. Dit duidt nog maar eens een keer extra aan dat de KIWA een specialist is op het gebied van keurmerken. Neem geen risico een schaf een iMist systeem aan die voldoet aan alle kwaliteitseisen.

 

Advies & offerte op maat | i-Mist.nl

iMist systemen kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Over het algemeen zijn ze vaak terug te vinden op terrassen. i-Mist.nl beschikt over vier formaten watervernevelaars. Bij het uitzoeken van een watervernevelaar is het dus belangrijk dat jij weet welke grootte je nodig hebt. Onze experts van iMist willen jou zo goed mogelijk bedienen. Niet voor niets kun jij daarom een offerte personaliseren door foto’s te sturen van jouw terras.

Hierdoor is het voor onze experts beter in te schatten wat voor watervernevelaar u nodig heeft. Wanneer jij de offerte opstuurt krijg jij binnen 24 uur een aantrekkelijk voorstel! Voor meer informatie kun je altijd onze website i-Mist.nl bekijken. Heb jij hierna nog steeds vragen of prefereer jij persoonlijk contact? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om contact op te nemen.

Dit kan zowel via de mail, telefonisch en via de app. Schaf dus snel jouw watervernevelaar aan!

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.