5/5  via

Gemiddeld  5/5 via

Klantenservice | contact

Voordelen & Veiligheid

Branches

Hoe werkt het?

Terraskoeling pakketten

Onderdelen & accessoires

Klantenservice

Advies? Bel 085 1301586

Vind het beste iMist pakket voor jouw terras

Vul de lengte van jouw terras in en zie direct het pakket dat bij jouw (horeca)terras past.

Een beter stalklimaat en insecten weren in jouw stallen?

De perfecte stalkoeling van iMist

Ieder jaar heeft vee last van de toenemende hittegolven. Het warme weer kan zelfs zorgen voor stress in jouw veestallen. Wanneer je hierbij geen maatregelen treft, kan stress ervoor zorgen dat jouw koeien minder melk produceren. Met het iMist stalverkoeling systeem zal hittestress bij het vee in de veestallen voorkomen worden. De stal koelen is dan ook een aangename oplossing om de rust en het fijne klimaat in de stal te behouden. Met een iMist vernevelingssysteem bescherm jij het vee dus op een prettige manier!

Onze klanten

Een beter stalklimaat en insecten weren in jouw stallen?

Het iMist terraskoeling en vernevelingsysteem is de oplossing voor elk terras in de horeca of thuis, retail en veestallen.

Bekijk hier alle voordelen

Een beter stalklimaat met een kleine investering

De stal koelen met iMist zal ervoor zorgen dat het vee dat op stal staat zich stukken beter voelt tijdens de warme dagen. iMist kan ervoor zorgen dat het in de stallen wel tot zo’n 10 graden koeler kan worden. Hierdoor voorkomt iMist een hoop hittestress in de stallen van jouw vee.

Het installeren van iMist is in de veestallen is een kleine investering die zorgt voor een beter stalklimaat voor het vee. Door de stal te koelen zal dit resulteren in een beter stalklimaat en hierdoor zullen de dieren zich een stuk prettiger voelen in de stal. Het komt het vee dan ook echt ten goede. Dat is goed voor het vee, maar ook voor de voeding dat het vee consumeert, voeding wordt namelijk fris en koel gehouden, wat ervoor zorgt dat de kwaliteit van het voer in goede conditie blijft. Daarnaast is het voor jou als veehouder natuurlijk ook erg prettig wanneer jouw vee tevreden op stal staat.

Installatie in een handomdraai

De montage en de installatie van het vernevelsysteem is bijzonder eenvoudig. Bekijk hiervoor onze installatievideo, we weten zeker dat het in een handomdraai geregeld is. Het plug & play systeem van iMist zorgt ervoor dat de veestallen eenvoudig te voorzien zijn van het stalverkoelingssysteem. Heb je liever dat onze professionals helpen bij de installatie? Ook dat is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

Online calculeren en
gemakkelijk installeren

Met onze online calculator bereken jij gemakkelijk jouw iMist vernevelsysteem voor op het horeca terras. Ook het installeren van de horeca terras vernevelaar is zo gedaan. Met onze handige installatievideo installeer jij het systeem in een handomdraai, zonder gedoe. Het enige wat je nodig hebt naast de iMist is een installatie voor elektriciteit en water om de iMist zijn werk te kunnen laten doen. Na het installeren van jouw vernevelsysteem hoef je het alleen nog maar in te schakelen en binnen een mum van tijd is jouw terras helemaal klaar om weer een mooie dag te draaien!

Bereken hier de ideale terraskoeling voor jouw terras

Vul de lengte of omtrek van jouw terras in centimeters in en bekijk direct de prijs van het pakket dat past bij jouw (horeca)terras.

Verneveling systeem om stal te koelen door bediening in de app

Ben je zelf niet in de buurt van de stal, maar is het wel nodig om de iMist aan te zetten om zo de stal te koelen? Geen probleem! De stal koelen is in een mum van tijd gebeurd doordat je de iMist eenvoudig via de app bedienen kunt. Via de app zet je de iMist aan, maar je kunt er ook voor kiezen om een interval in te stellen. Handig toch? Zo weet jij zeker dat de veestallen altijd voorzien zullen zijn van een aangename temperatuur wanneer dit nodig is.

Voor IOS en Android
De app is te downloaden voor je iPhone, Samsung of andere Android smartphones.

Bestel iMist om de stallen te koelen

Ben jij helemaal overtuigd van ons fantastische systeem? Mooi! Bestel dan vandaag nog het iMist vernevel systeem voor in de stallen. Met onze online calculator bereken je simpel jouw iMist vernevel systeem. Op naar een stressvrij klimaat voor jouw vee!

De voordelen en de veiligheid van het iMist koelverneveling systeem

Onze waterfilters zijn KIWA gecertificeerd

Onze waterfilters zijn KIWA gecertificeerd en voldoen dus aan de hoogste eisen als het gaat om legionella preventie.

Tot 10 graden extra verkoeling op je terras

Geniet van een heerlijk koel terras op die warme zomermiddagen en -avonden. iMist kan je terras extra verkoeling bieden met tot wel 10 graden wanneer jij dat wilt.

Terraskoeling voor elk formaat (horeca) terras

Geen terras is te groot voor iMist. Van een klein privé terras tot een groot horeca terras, je kunt het I-Mist terraskoeling systeem uitbreiden zoals jij dat wilt.

Geniet van de eenvoudige plug & play installatie en montage

De montage en installatie is eenvoudig. Het plug & play principe van I-Mist maakt het mogelijk om jouw terras gemakkelijk te voorzien van een terraskoeling systeem.

Houdt de meeste insecten weg van je terras

De verkoelende nevel van iMist houdt de meeste insecten weg van je terras. Zo geniet je niet alleen van een koel terras maar heb je ook geen last van vervelende insecten.